Rybne pakieciki z niespodzianką

Pieczone w pergaminie, z papryką, oliwkami i cytryną
 


Składniki
  • Około 200 g filetów z ryby na przykład dorsz
  • Kilka plastrów limonki
  • Pokrojona papryka chili
  • Pokrojona w duże kawałki dymka
  • Oliwki
  • Suszone pomidory
  • Oliwa z oliwek
  • Przyprawa Grill Ziołowy KAMIS
  • Dodatkowo pergamin i folia aluminiowa
Wykonanie
Pergamin i folię przyciąć na kwadraty tej samej długości. Na środku ułożyć rybę i resztę dodatków. Zawinąć najpierw w pergamin, następnie w folię i ułożyć na dobrze rozgrzanym ruszcie. Piec około 20 minut. 

Autorem przepisu jest, KAMIS

2 komentarze:

Jak u Ma-gdy pisze...

nie lubię ryby (no, może poza kostką z mintaja w panierce autorstwa mojej mamy), ale muszę przyznać, że to danie wygląda kusząco ;)

Agnieszka Rucińska pisze...

świetne zdjęcia!