Łosoś na liściach rukoli "Fit&Easy" ze świezym tymiankiem
Składniki:
- 2 dzwonka łososia
- rukola Fit &Easy"
- 2 łyżki oleju
- ząbek czosnku
- pieprz tymianek
- kostka rosołowa
- papryka słodka
- sałata
- marchewka
- groszek
- cytryna
- borówki
Wykonanie:
Łososia czyścimy, myjemy osuszamy ręcznikiem papierowym. Dwie łyżki oleju z oliwek wlewany do miseczki, wkładamy ząbek czosnku, pół łyżeczki pieprzu, papryki tymianek i kostkę rosołową drobiową Knorra. mieszamy.
Łososia nacieramy marantą odstawiamy na całą noc do lodówki.
Łososia pieczemy w kombiwarze w 150 stopniach po 12 minut z każdej strony. Jednocześnie robimy dekoracje z warzyw. Układamy łososia na liściach rukoli"Fit &Easy" posypujemy startą skórką z cytryny , świeżym tymiankiem robimy różyczki z marchewki podajemy z surówką z kiszonej kapusty Smacznego
post bierze on udział w Zabawie kulinarnej dla blogerów pt. "Inspiruje nas Fit&Easy"
Łososia czyścimy, myjemy osuszamy ręcznikiem papierowym. Dwie łyżki oleju z oliwek wlewany do miseczki, wkładamy ząbek czosnku, pół łyżeczki pieprzu, papryki tymianek i kostkę rosołową drobiową Knorra. mieszamy.
Łososia nacieramy marantą odstawiamy na całą noc do lodówki.
Łososia pieczemy w kombiwarze w 150 stopniach po 12 minut z każdej strony. Jednocześnie robimy dekoracje z warzyw. Układamy łososia na liściach rukoli"Fit &Easy" posypujemy startą skórką z cytryny , świeżym tymiankiem robimy różyczki z marchewki podajemy z surówką z kiszonej kapusty Smacznego
post bierze on udział w Zabawie kulinarnej dla blogerów pt. "Inspiruje nas Fit&Easy"
1 komentarz:
Strasznie biedna ta rukola jak zwiędnięta.
I łososia spod niej nie widać. A to po lewej to surówka?
Prześlij komentarz