Kolorowe patyczki z kiełbasek i pomidorków cherry




Składniki
  • 4 kiełbaski jagnięce, ewentualnie z cielęciny
  • Pomidorki koktajlowe
  • Małe cebulki
  • Żółta papryka
  • 3 łyżki oleju
  • Przyprawa KAMIS Grill Szaszłyki
  • dodatkowo patyczki do szaszłyków
Wykonanie
Kiełbaski i paprykę pokroić na kawałki. Na patyczki nadziewać składniki szaszłyków. Olej wymieszać z przyprawą KAMIS Grill Szaszłyki i polać nim szaszłyki. Opiekać na grillu po 4 minuty z każdej strony.
 
 Autorem przepisu jest, KAMIS.

1 komentarz:

Agnieszka Rucińska pisze...

świetnie to wszystko wygląda, ale jagnięcina czy cielęcina to rarytas dla wybrańców bo trudno dostępne i nie na każdą kiszeń. Preferuję kuchnię dla wszystkich, ale zawsze można składniki podmienić. Pomysł inspirujący. Pozdrawiam