Kolorowe patyczki z kiełbasek i pomidorków cherry
Składniki
- 4 kiełbaski jagnięce, ewentualnie z cielęciny
- Pomidorki koktajlowe
- Małe cebulki
- Żółta papryka
- 3 łyżki oleju
- Przyprawa KAMIS Grill Szaszłyki
- dodatkowo patyczki do szaszłyków
Wykonanie
Kiełbaski
i paprykę pokroić na kawałki. Na patyczki nadziewać składniki szaszłyków. Olej
wymieszać z przyprawą KAMIS Grill Szaszłyki i polać nim szaszłyki. Opiekać na
grillu po 4 minuty z każdej strony.
Autorem przepisu jest, KAMIS.
1 komentarz:
świetnie to wszystko wygląda, ale jagnięcina czy cielęcina to rarytas dla wybrańców bo trudno dostępne i nie na każdą kiszeń. Preferuję kuchnię dla wszystkich, ale zawsze można składniki podmienić. Pomysł inspirujący. Pozdrawiam
Prześlij komentarz