Składniki
- -gotowe ciasto francuskie
- -pierś z indyka
- -mix salat "Fit&Easy" -
- -ogórek świeży
- -pomidor
- -mix papryk
- -cebulka czerwona
- -rzodkiewka
- -szczypiorek
- -koperek
- -paluchy
- -oliwa z oliwek
- -zioła do sałatek
- -kukurydza
-
Wykonanie
Rozmrozić gotowe ciasto francuskie, zrobić muszlę upiec
Pierś z indyki umyć, oprószyć pozostawić na kilka godzin,
następnie grillować.
mix sałat ułożyć na talerzu , paprykę pokroić w cienkie paseczki, pomidora w
cząstki, ogórka w paseczki usunąć nasiona i pokroić w plasterki, a
cebulę w piórka.szczypiorek, koperek. Kukurydzę osączyć na
sitku.Połączyć składniki.
zrobić sos
Na talerzu położyć muszelkę wypełnić warzywami, grillowanymi
paluszkami z piersi z indyka, zrobić dekorację polać sosem.
Smacznego :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz