Rybne pakieciki z niespodzianką
Pieczone
w pergaminie, z papryką, oliwkami i cytryną
Składniki
- Około 200 g filetów z ryby na przykład dorsz
- Kilka plastrów limonki
- Pokrojona papryka chili
- Pokrojona w duże kawałki dymka
- Oliwki
- Suszone pomidory
- Oliwa z oliwek
- Przyprawa Grill Ziołowy KAMIS
- Dodatkowo pergamin i folia aluminiowa
Wykonanie
Pergamin
i folię przyciąć na kwadraty tej samej długości. Na środku ułożyć rybę i
resztę dodatków. Zawinąć najpierw w pergamin, następnie w folię i ułożyć
na dobrze rozgrzanym ruszcie. Piec około 20 minut.
Autorem przepisu jest, KAMIS
2 komentarze:
nie lubię ryby (no, może poza kostką z mintaja w panierce autorstwa mojej mamy), ale muszę przyznać, że to danie wygląda kusząco ;)
świetne zdjęcia!
Prześlij komentarz