Grillowany pstrąg z grillowaną cukinia i pomiodrami
Składniki
- 1 duży pstrąg
- 1 cukinia
- 1 pomidor
- Ketchup Roleski
- Musztarda
Wykonanie
Oczyszczonego pstrąga opłukać zimną wodą, wyfiletować podzielić na dwie części osuszyć ręcznikiem. Filety z pstrąga posmarować musztardą z obu stron. Odstawić na 30 minut.
Cukinię i pomidora kroimy w plastry i grillujemy przez 5 minut.
Potem na patelni grillowej grillujemy pstrąga na złoty kolor.
Na talerzu układamy plastry cukinii i pomidora, tuszkę pstrąga. Ozdabiamy kleksami Ketchupu.
Oczyszczonego pstrąga opłukać zimną wodą, wyfiletować podzielić na dwie części osuszyć ręcznikiem. Filety z pstrąga posmarować musztardą z obu stron. Odstawić na 30 minut.
Cukinię i pomidora kroimy w plastry i grillujemy przez 5 minut.
Potem na patelni grillowej grillujemy pstrąga na złoty kolor.
Na talerzu układamy plastry cukinii i pomidora, tuszkę pstrąga. Ozdabiamy kleksami Ketchupu.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz