zimowa kanapka
Dziś mam dla Was bardzo szybka kanapkę, która można przygotować na ciepło lub podać na zimno. Idealna na zimowe śniadanie, jest bardzo energetyczna.
składniki
Wykonanie
Sałatkę dokładnie myjemy osuszamy . Bułkę kroimy na pół, dolną cześć smarujemy sosem czosnkowym, układamy sałatkę, plastry polędwiczki,ser cheddar smarujemy sosem plastry papryki,sałata papryka ki przykrywamy górną częścią bułki. Kanapkę zapiekamy w grillu elektrycznym
składniki
- 1szt bułka pełnoziarnista
- 1 szt polędwiczka łososiowa
- tymianek, sól, pieprz do smaku
- Domowa marynowana papryka
- ser topiony cheddar Lactima
- Sałata
- Kiełki rzodkiewki
Wykonanie
Sałatkę dokładnie myjemy osuszamy . Bułkę kroimy na pół, dolną cześć smarujemy sosem czosnkowym, układamy sałatkę, plastry polędwiczki,ser cheddar smarujemy sosem plastry papryki,sałata papryka ki przykrywamy górną częścią bułki. Kanapkę zapiekamy w grillu elektrycznym
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz