Kamien do pizzy Bakero
Można ugotować zupę z gwoździa i będzie pycha, można stosować różne
inne, niezwykłe gadżety i potrawa też będzie udana
Od .https://www.facebook.com/Bakeropizza otrzymaliśmy do testów pięknie wykonany kamień do pizzy Bakero Kolor i struktura sugeruje granit. Płytka jest opakowana w porządne pudełko kartonowe.
Kamień do pieczenia pizzy Bakero oraz innych drożdżowych pyszności, bo o nim mowa, zgodnie z instrukcją, należy wkładać do nienagrzanego piekarnika, inaczej może pęknąć
Samo używanie kamienia wymaga nieco wprawy, ponieważ pizzę do pieczenia
należy ułożyć na jego powierzchni, nagrzanej powierzchni. I tu daje o
sobie brak w zestawie łopatki, która by pomogła w tej operacji. Ale, że
Polak potrafi to i tym razem znaleźliśmy patent, w postaci deski do krojenia.
Sprawa będzie prostsza gdy, na kamieniu będziecie piec mniejsze rzeczy, bułeczki czy pizzerki.Po włożeniu nagrzewa się dość szybko i długo trzyma temperaturę. Jego zaletą, jest to, że wchłania wilgoć z ciasta i spód pizzy nie przypali się tak, jak na blasze.
Samo ciasto jest kruche i nie jest twarde jak decha. Pizza piecze się w 10 minut. Minusem jest brak uchwytów do przenoszenia kamienia.Niemniej jednak podana na nim pizza prezentuje się interesująco.
I właśnie takim
niezwykłym gadżetem jest pewien kamień, który mieliśmy okazję testować.
No, cóż kamień zazwyczaj kojarzy się z nieforemną bryłą otoczaka leżącą na poboczu drogi. Nie w tym wypadku.
Kamień granitowy jest zdecydowanie lepszy od kamienia z piaskowca ponieważ nie widać na nim śladów użytkowania, nie ma plam po sosie. Zdecydowanie polecam
W każdym razie, domownicy jednogłośnie stwierdzili, że pizza z kamienia, jest lepsza niż z pizzerii. I niech to będzie rekomendacja dla tego produktu.
Kamień będzie idealnym prezentem dla naszych bliskich:)
Od .https://www.facebook.com/Bakeropizza otrzymaliśmy do testów pięknie wykonany kamień do pizzy Bakero Kolor i struktura sugeruje granit. Płytka jest opakowana w porządne pudełko kartonowe.
Kamień do pieczenia pizzy Bakero oraz innych drożdżowych pyszności, bo o nim mowa, zgodnie z instrukcją, należy wkładać do nienagrzanego piekarnika, inaczej może pęknąć
Sprawa będzie prostsza gdy, na kamieniu będziecie piec mniejsze rzeczy, bułeczki czy pizzerki.Po włożeniu nagrzewa się dość szybko i długo trzyma temperaturę. Jego zaletą, jest to, że wchłania wilgoć z ciasta i spód pizzy nie przypali się tak, jak na blasze.
Samo ciasto jest kruche i nie jest twarde jak decha. Pizza piecze się w 10 minut. Minusem jest brak uchwytów do przenoszenia kamienia.Niemniej jednak podana na nim pizza prezentuje się interesująco.
No, cóż kamień zazwyczaj kojarzy się z nieforemną bryłą otoczaka leżącą na poboczu drogi. Nie w tym wypadku.
Kamień granitowy jest zdecydowanie lepszy od kamienia z piaskowca ponieważ nie widać na nim śladów użytkowania, nie ma plam po sosie. Zdecydowanie polecam
W każdym razie, domownicy jednogłośnie stwierdzili, że pizza z kamienia, jest lepsza niż z pizzerii. I niech to będzie rekomendacja dla tego produktu.
Kamień będzie idealnym prezentem dla naszych bliskich:)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz