Sezonowo bezglutenowo Magdalena i Stanisław Romek
Kiedy się pojawiła informacja na fan page „Kuchenne wariacje” o wydaniu pierwszej książki przez Magdę i Romka, bardzo się ucieszyłam, kibicowałam, aby książka stała się hitem dla osób nietolerujących glutenu, ale też była inspiracją dla innych.
Tekst został poprawiony przez iKorektor – http://ikorektor.pl
!Nakładem wydawnictwa Bukowy Las ukazała się książka „Sezonowo bezglutenowo 100 przepisów na 4 pory roku” autorów bloga KuchenneWarjacie.plkuchennewariacje.pl Przepisy znajdujące się w książce zostały podzielone na sezonowe, co bardzo ułatwia przygotowanie i komponowanie menu. Magda jest specjalistką od potraw wtrawnych, zaś Staszek specjalizuje się w słodkościach, był jednym z uczestników Bake OFF-Ale ciacho!
Tekst został poprawiony przez iKorektor – http://ikorektor.pl
Tekst został poprawiony przez iKorektor – http://ikorektor.pl
Tekst został poprawiony przez iKorektor – http://ikorektor.pl
Wiosną autorzy zabierają nas do ogrodu warzywnego, zachwycą nas przepisy na dania lekkie z nowalijkami, pysznymi truskawkami i rabarbarem.
Przepis na tarte z rabarbarem podbił moje serce.
Przepis na tarte z rabarbarem podbił moje serce.
Magda i Staszek zabiera nas na wakacje letnie to najpiękniejsze okres w kuchni, bogactwo pysznych owoców i warzyw.
Poznamy przepisy, które w składzie mają owoce jagodowe, pomidory, paprykę i inne. Jesienne przepisy to przede wszystkim z dynią, ale znajdziemy też przepisy z orzechami, jabłkami, gruszkami.
Dzięki przepisom Magdy i Staszka bardzo polubiłam dynie I tak doszliśmy do zimy znajdziemy przepisy na dania rozgrzewające pyszne sałatki i desery z wykorzystaniem sezonowych produktów. Wszystkie przepisy ilustrowane są piękną fotografią. W każdym przepisie podany jest czas przygotowania, ilość porcji i rady autorów.
Książkę sezonowo bezglutenowo autorzy dedykowali czytelnikom, którzy zaczynają przygodę z dieta bezglutenową myślę, a nawet jestem pewna ze inni też znajdą wiele inspiracji kulinarnych. Przepisy są mistrzowskie, przepełnione miłością do gotowania, co przekłada się na smak i wyjątkowość dania.
Magda i Staszek wielkie gratulacje, czekamy na drugą książkę !!!!!!!
Dzięki przepisom Magdy i Staszka bardzo polubiłam dynie I tak doszliśmy do zimy znajdziemy przepisy na dania rozgrzewające pyszne sałatki i desery z wykorzystaniem sezonowych produktów. Wszystkie przepisy ilustrowane są piękną fotografią. W każdym przepisie podany jest czas przygotowania, ilość porcji i rady autorów.
Książkę sezonowo bezglutenowo autorzy dedykowali czytelnikom, którzy zaczynają przygodę z dieta bezglutenową myślę, a nawet jestem pewna ze inni też znajdą wiele inspiracji kulinarnych. Przepisy są mistrzowskie, przepełnione miłością do gotowania, co przekłada się na smak i wyjątkowość dania.
Magda i Staszek wielkie gratulacje, czekamy na drugą książkę !!!!!!!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz