Tatar z tuńczyka podany na ziemi leśnej.

Ryby mogłabym jeść co dziennie, uwielbiam pod każdą postacią. Dziś danie specjalne lekkie, pyszne zdrowe i co ważne fit.Pyszny tatar z tuńczyka podany na ziemi z lasu.#MasterTuńczyk

składniki 

1 opakowanie tuńczyka Princess 

  • 1 cebula czerwona
  • 1 ogórek kiszony
  • 1 papryka czerwona marynowana

sos
  • 1 łyżka musztardy 
  • 1 łyżka glassy balsamicznej
Dekoracje
  • grzybki marynowane
  • 1 papryka zielona marynowana
  • szczypiorek
  • tymianek
Wykonanie
1.Musztardę, glasę i 2 łyżki oleju z tuńczyka mieszamy w miseczce.
2. Ogórek kiszony kroimy w kostkę.
3.cebulę czerwoną obrać pokroić w kostkę
4.Paprykę odsączyć pokroić w kostkę.
5.Na talerzu pędzlem smarujemy sos,na którym stawiamy rant. Na 6.Na spód układamy paprykę czerwoną, ogórek kiszony, cebulę czerwoną, tuńczyka.
7.Na sosie układamy pokrojoną zieloną paprykę, grzybki,
szczypiorek, tymianek. 
Wiosna na widelcu z tuńczykiem Princes

Brak komentarzy: