Tatar z tuńczyka podany na ziemi leśnej.
Ryby mogłabym jeść co dziennie, uwielbiam pod każdą postacią. Dziś danie specjalne lekkie, pyszne zdrowe i co ważne fit.Pyszny tatar z tuńczyka podany na ziemi z lasu.#MasterTuńczyk
składniki
1 opakowanie tuńczyka Princess
- 1 cebula czerwona
- 1 ogórek kiszony
- 1 papryka czerwona marynowana
sos
- 1 łyżka musztardy
- 1 łyżka glassy balsamicznej
Dekoracje
Wykonanie
1.Musztardę, glasę i 2 łyżki oleju z tuńczyka mieszamy w miseczce.
2. Ogórek kiszony kroimy w kostkę.
3.cebulę czerwoną obrać pokroić w kostkę
4.Paprykę odsączyć pokroić w kostkę.
5.Na talerzu pędzlem smarujemy sos,na którym stawiamy rant. Na 6.Na spód układamy paprykę czerwoną, ogórek kiszony, cebulę czerwoną, tuńczyka.
7.Na sosie układamy pokrojoną zieloną paprykę, grzybki,
szczypiorek, tymianek.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz