Smażone pieczarki do mięsa
Dodatki do mięsa są szalenie różnorodne Z jednej stoy tradycyjne oparte na starych sprawdzonych przepisach, z drugiej strony nowoczesne, które pozwalają nam eksperymentować w kuchni. Typowe tradycyjne, które pojawią się na stole w każdym domu są skażone pieczarki. Są idealne do mięsa, drobiu, ziemniaków, zapiekanek. Możemy je wykorzystać do wszystkiego, jedynie co nas ogranicza to nasza wyobraża.
Smażone pieczarki do mięsa
Składniki
- · 1kg pieczarek
- · olej rzepakowy
- · sól, pieprz do smaku
- · Natka pietruszki
- Wykonanie
1 Pieczarki czyścimy i kroimy na
mniejsze kawałki Na rozgrzaną patelnie z dodatkiem
oleju wrzucamy partiami pieczarki.Smażymy na dużym ogniu, aż się przyrumienią. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i
natką pietruszki
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz