Moje cztery pory roku Iga Sarzyńska
Książka "Moje cztery pory roku" Igi Sarzyńskiej to niezwykła podróż po świecie cukiernictwa dla amatorów i zawodowców. Jest to poradnik na dwadzieścia siedem dekoracji,które są inspiracją do w dekorowaniu ciast i ciasteczek.
Książkę Moje cztery pory roku Iga Sarzyńska kupiłam w Tania książka
Iga Sarzyńska, jest mistrzynią cukiernictwa, pochodzącą założycielką i projektantką w pracowni Sarzyńscy w Kazimierzu Dolnym. Tradycje rodziny Sarzyńskich sięgają czterech pokoleń.
Dekoracje Pani Igi wyróżnia prostota, elegancja, wyczucie smaku i gustu. Swój kunszt cukierniczy zdobywała w najlepszych pracowniach i szkołach na świecie.
W książce znajdziemy 27 pomysłów na dekoracje wypieków.
Na początku znajdziemy informacje, jakie narzędzia będą nam potrzebne i składniki.
Każda dekoracja jest szczegółowo opisana, krok po kroku,jak należy ją wykonać jest opis i zdjęcie.
Książka została podzielona na cztery pory roku.Przepiękne zdjęcia do książki zrobiła Kinga Błaszczyk-Wójcicka
Wiosna to jedna z ulubionych pór roku Pani Igi w której znajdziemy przepiękne zdjęcia i dekoracja związane ze świętami wielkanocnymi, z kwiatami.
Kolejna pora to lato to czas na przepiękne dekoracje z kwiatów, owoców, przepiękne dekoracje tortów, lody.
Jesienne Pani liście, babeczki dyniowe., torty jesienne,
Ostania pora roku zima, pyszne pachnące pierniki, chatki
z piernika, przepiękne pierniczki.Pani Iga przygotowała do każdej dekoracji jak ją wykonać krop po kroku, zdjęcia.
Na końcu książki jest niezbędnik w którym znajdziemy informacje jaki sprzęt trzeba mieć do wykonania dekoracji, podstawowe receptury na lukier, ciasteczka i inne, szablony/
Książkę Moje cztery pory roku Iga Sarzyńska kupiłam w Tania książka
Iga Sarzyńska, jest mistrzynią cukiernictwa, pochodzącą założycielką i projektantką w pracowni Sarzyńscy w Kazimierzu Dolnym. Tradycje rodziny Sarzyńskich sięgają czterech pokoleń.
Dekoracje Pani Igi wyróżnia prostota, elegancja, wyczucie smaku i gustu. Swój kunszt cukierniczy zdobywała w najlepszych pracowniach i szkołach na świecie.
W książce znajdziemy 27 pomysłów na dekoracje wypieków.
Na początku znajdziemy informacje, jakie narzędzia będą nam potrzebne i składniki.
Każda dekoracja jest szczegółowo opisana, krok po kroku,jak należy ją wykonać jest opis i zdjęcie.
Książka została podzielona na cztery pory roku.Przepiękne zdjęcia do książki zrobiła Kinga Błaszczyk-Wójcicka
Wiosna to jedna z ulubionych pór roku Pani Igi w której znajdziemy przepiękne zdjęcia i dekoracja związane ze świętami wielkanocnymi, z kwiatami.
Kolejna pora to lato to czas na przepiękne dekoracje z kwiatów, owoców, przepiękne dekoracje tortów, lody.
Jesienne Pani liście, babeczki dyniowe., torty jesienne,
Ostania pora roku zima, pyszne pachnące pierniki, chatki
z piernika, przepiękne pierniczki.Pani Iga przygotowała do każdej dekoracji jak ją wykonać krop po kroku, zdjęcia.
Na końcu książki jest niezbędnik w którym znajdziemy informacje jaki sprzęt trzeba mieć do wykonania dekoracji, podstawowe receptury na lukier, ciasteczka i inne, szablony/
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz