Vol-au-Vont nadziewane pastellą łososiowa szybka przystawka

Dosłownie miałam kilkanaście minut na przygotowanie szybkiego przyjęcia.Czasu było bardzo mało zdecydowałam się przygotować vol-au-vont nadziewane z półproduktów. Możemy też przygotować vol-an-vont sami z ciasta francuskiego.

Składniki
1 opakowanie vol-au-vont
1 pastella łososiowa
Do dekoracji
koperek
suszone pomidory
ogórek


Wykonanie
Vol-an- vont napełniamy pastella  łososiowa robimy dekoracje z warzyw. Przystawkę mamy zrobiona w kilka minut.

4 komentarze:

Marta Urbańska pisze...

pozdrawiam serdecznie i zapraszam na małe rozdanie na moim blogu : http://magicznezyciemarty.blogspot.com/2013/07/rozdanie-na-blogu-14-21-lipca-zapraszam.html

Unknown pisze...

świetnie wygląda:)

Kulinarne pyszności Molki pisze...

Dziękuję za zaproszenie:) U mnie przypraw dostatek innym osobom bardziej się przydarza :)

Kulinarne pyszności Molki pisze...

Dziękuję pięknie :)