Vol-au-Vont nadziewane pastellą łososiowa szybka przystawka
Dosłownie miałam kilkanaście minut na przygotowanie szybkiego przyjęcia.Czasu było bardzo mało zdecydowałam się przygotować vol-au-vont nadziewane z półproduktów. Możemy też przygotować vol-an-vont sami z ciasta francuskiego.
Składniki
1 opakowanie vol-au-vont
1 pastella łososiowa
Do dekoracji
koperek
suszone pomidory
ogórek
Wykonanie
Vol-an- vont napełniamy pastella łososiowa robimy dekoracje z warzyw. Przystawkę mamy zrobiona w kilka minut.
Składniki
1 opakowanie vol-au-vont
1 pastella łososiowa
Do dekoracji
koperek
suszone pomidory
ogórek
Wykonanie
Vol-an- vont napełniamy pastella łososiowa robimy dekoracje z warzyw. Przystawkę mamy zrobiona w kilka minut.
4 komentarze:
pozdrawiam serdecznie i zapraszam na małe rozdanie na moim blogu : http://magicznezyciemarty.blogspot.com/2013/07/rozdanie-na-blogu-14-21-lipca-zapraszam.html
świetnie wygląda:)
Dziękuję za zaproszenie:) U mnie przypraw dostatek innym osobom bardziej się przydarza :)
Dziękuję pięknie :)
Prześlij komentarz